Boktips från Han i Holland!

“Boken jag läste är “Livet efter Dig” av Jojo Moyes, och jag tyckte att den var så välskriven, så humoristisk och

på samma gång så rörande, att jag inte kunde lägga undan den och ville bara lämna allt och sträckläsa.

Huvudpersonen är Lou Clark, som mister sitt jobb och tar ett arbete som personlig assistent hos en handikappad man, som inget hellre vill än att sluta leva. Hon kan inte tro att mannens föräldrar kan acceptera hans beslut, och hon gör allt vad hon orkar för att ändra på det, också för att hon har börjat älska honom under tiden.

Sättet på vilket hon försöker organisera utflykter, med mer eller mindre framgång är ömsom skrattretande, ömsom ömkansvärt. Hon lär sig mycket under tiden, kommer över sina problem och sin osäkerhet och växer fram till det oväntade men ändå lyckliga slutet.

En “weepy” som det kallas på engelska, men inte sentimental.”